zapaljivim Samsung uređajima

Ako ste mislili da smo završili sa čitanjem o zapaljivim Samsung uređajima, razmislite ponovo. Očigledno nije samo Galaxy Note7 problem, sada je i Galaxy S7 Edge.

PhoneArena je objavila vest da se još jedan Galaxy S7 Edge zapalio, ovog puta tokom punjenja na originalnom punjaču. Poslednji incident se desio Samsung korisniku koji je svoj S7 Edge dobio pre dve nedelje od velikog SAD operatera kao zamenu za problematični Note7 za koji kompanija još ne zna razlog eksplodiranja. 

Nažalost, ovo se nije prvi put desilo. Prošlog meseca je kompaniju tužio još jedan S7 Edge korisnik kom se telefon zapalio dok ga je nosio u džepu. Sličan incident se desio i pre par nedelja na Filipinima gde je žena tvrdila da se njen S7 Edge zapalio dok ga je njena ćerka koristila.

Iako ova tri incidenta ne treba nikako zanemariti, još je rano donositi zaključke da li S7 Edge čeka ista sudbina kao Note7. Samsung nije komentarisao ove događaje, ali se i dalje čeka zvanična istraga koja će utvrditi tačan razlog za zapaljenje Edge modela. A sobzirom da je S7 Edge tu više od šest meseci, verovatno ne treba da brinemo o rasprostranjenom slučaju sagorevanja telefona. Ne još uvek.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR