AMAZFIT

Xiaomi pod-brend Huami je danas predstavio novi pametni sat, fokusiran na fitnes, pod imenom AMAZFIT.

AMAZFIT ima prelep i stilizovan dizajn sa 300x300px displejom koji je ogruglog oblika na uređaju keramičkih ivica koje čine da sat bude otporan na ogrebotine. Uređaj je takođe IP67 sertifikovan, što znači da ima kompletnu zaštitu od prašine i vode do 1m dubine.

Xiaomi se potrudio i kada su performanse u pitanju – 1.2Ghz procesor sa 512MB RAM i 4GB interne memorije. Ovo je takođe i prvi pametni sat koji ima 28nm GPS radio koji obećava bolju energetsku efikasnost i duži vek baterije. Kao i što se očekuje od proizvoda orijentisanog ka fitnesu, AMAZFIT ima i monitor za praćenje rada srca.

Huami Amazfit

Sat napaja 200mAh baterija za koju Xiaomi i Huami tvrde da može da izdrži do 5 dana svakodnevne upotrebe. Kada sat koristite samo za praćenje koraka, baterija moće da potraje i do 11 dana, a kada je uključen GPS baterija traje 35 sati. Cena za pametni sat, koji kao i ostali Xiaomi proizvodi neće izaći van Kine, je oko $120.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR