whatsapp video pozivi dvosturka verifikacija

WhatsApp je jedna od najpopularnijh aplikacija za instant poruke na planeti, pa tako i mala ažuriranja aplikacije mogu da privuku veliku pažnju. Ipak ovde se ne radi o maloj promeni. Ovde se radi o ogromnoj promeni. Naime, najiščekivanija funkcija video pozivanja je danas stigla. WhatsApp za Android je danas dobio opciju video pozivanja, ali samo za korisnike beta verzije. Za sada.

WhatsApp video pozivi funkcionišu isto kao i pravljenje običnih poziva. Pritisnite dugme za pozivanje i iskočiće mali prozor sa pitanjem da li želite običan glasovni poziv ili video poziv. Pritisnite video i to je to. Oba učesnika u razgovoru moraju da imaju aktiviranu opciju video poziva da bi se uopšte uspostavila video veza. Način integracije nove funkcije je odličan, intuitivan, i čak sprečava slučajne glasovne pozive.

WhatsApp video pozivi se očekuju još od Marta 2015, kada je aplikacija dobila mogućnost glasovnih poziva. Skype i FaceTime su najveći konkurenti na iOSplatformi, dok glavne WhatsApp konkurente možete pročitati u našem članku o najboljim aplikacijama za instant poruke.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR