WhatsApp aplikacija za iOS

Snapchat je danas veoma popularan, kako za korisnike tako i Facebook kompaniji koja se ne libi da iskopira neku funkciju i ubaci je na svoj servis. Instagram i Messenger su dobili Stories funkcije koje smo prvo videli kod Snapchat aplikacije, pa sad nije  nimalo iznenađujuće da je i WhatsApp aplikacija dobila neku pozajmljenu funkciju. Početko meseca smo to videli u beta verziji, a sada je i zvanično: WhatsApp aplikacija je dobila nove funkcije kamere koje je Facebook bez sumnje pozajmio od Snapchat-a. Tačnije, interfejs je toliko sličan onom u Snapchat aplikaciji, da ponekda nećete moći da razlikujete jednu aplikaciju od druge.

Nova funkcija omogućava dodavanje emoji, crtanje po fotografijama i video snimcima, dodavanje teksta. Nakon kreiranja fotografije ili video snimka, samo prstom iscrtajte po fotografiji – baš kao i kod Snapchat aplikacije.

Nove funkcije kamere kod WhatsApp aplikacije donose i mogućnost zumiranja uz pomoć slide pokreta preko slike, posvetljenje slike pomoću pseudo-blica, brzo prebacivanje između prednje i glavne kamere.

IZVORWhatsApp
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR