Vizio SmartCast Crave

VIZIO pojačava svoju odličnu audio ponudu sa dva nova VIZIO SmartCast multi-room zvučnika: Crave Pro i Crave 360. Crave kolekcija je dizajnirana za jednostavan, multi-room audio kroz celu kuću. Sa više zvučnika, možete da pustite različitu pesmu u svakoj sobi ili istu pesmu u svakoj prostoriji.

SmartCast Crave Pro je premium zvučnik sa uglađenom mat aluminijumskom završnom obradom i sa zvukom koji potpuno ispunjava prostoriju. Zvučnik nudi 2.1 audio sa integrisanim dual 5.25-inčnim subvuferima za do 102dB sa 40Hz basa i DTS. Crave Pro je namenjen za upotrebu kao stacionaran zvučnik  i iz tog razloga nema bateriju.

SmartCast Crave 360 Multi-Room je portabilni zvučnik, 360° 2.1 setup sa 8 sati rada i kada nije u pokretu napaja se na svojoj bazi. Kako i ime govori, model nudi 360-stepeni zvuk, i iako je manji od Crave Pro, ovaj zvučnik nudi 50Hz do 95dB jačine zvuka.

Oba zvučnika imaju stakleni panel osetljiv na dodir putem kog je moguće pustiti, pauzirati, preskočiti pesmu ili podesiti jačinu, a prisutna je i potpuna Google Cast integracija i tako zvučnici omogućavaju striming velikog broja pesama koje se nalaze na audio aplikacijama koje je Google Cast omogućio. S obzirom da je Crave kolekcija deo VIZIO SmartCast Entertainment sistema, sa oba zvučnika je moguće upravljati putem VIZIO SmartCast aplikacije koja je dostupna i za iOS i Android uređaje. Both speakers use a glass touch dial that allows users to pause and resume playback, skip sounds, and adjust volume

SmartCast Crave 360 zvučnik je dostupan po ceni od $249.99, dok SmartCast Crave Pro zvučnici imaju cenu od $299.99.

IZVORVizio
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR