UMI Plus

Mnogi veliki proizvođači pametnih telefona stižu iz Kine. Huawei je trenutno najveći kineski proizvođač, zatim su tu OPPO, Vivo i Lenovo. Kompanija koja se nalazi iza telefona o kom ćemo pisati nije u samom vrhu Kineskih proizvođača, ali definitivno daje sve od sebe da se izbori sa jakom konkurencijom. UMI je relativno mala kompanije koja postoji neko vreme, ali je do sada predstavila nekoliko zanimljivih uređaja. Najnoviji telefon u njihovoj ponudi je UMI Plus.

UMI Plus je telefon srednje klase, stiže sa 5.5-inčnim Full HD 1920x1080px displejom preko kog se nalazi 2.5D zaobljeno staklo. Za proizvodnju displeja je bila zadužena Sharp kompanija, a UMI se potrudio da ovo bude uređaj sa veoma tankim ivicama oko displeja. Unutar metalnog kućišta se nalazi 4GB LPDDR3 RAM i 32GB nadogradive interne memorije, Mali-T860 GPU i MediaTek Helio P10 64-bitni octa-core procesor. Ispod displeja je smešteno home dugme koje u sebi ima integrisani čitač otiska prsta – Touch ID 2.1.

Glavna kamera je veličine 13MP, ima sočivo od 5 elemenata, PDAF i dual-LED blic. Vrlo brz fokus od 0.1s je takođe prisutan, a ovo je jedna od funkcija koja se najčešće nalazi kod DSLR fotoaparata.

4000mAh baterja će omogućiti korišćenje UMI Plus telefona tokom celog dana, a za punjenje je zadužena brza tehnologija punjenja Quick Charge PE+.

UMI Plus je sada dostupan za poručivanje po ceni od $179.99, ali cena će uskoro biti povećana na $249.99

IZVORUMI
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR