Twitter Mac

Twitter aplikacija za Mac je dobila preko potrebni update: sada ima podršku za GIF pretragu, ankete, i najbolje momente.

Ako Vam nije poznato, funkcija Moments je predstavljena u Oktobru i to je još jedan pokušaj Twitter mreže da postane novi izvor za informacije. Moments izvlači i prikazuje nekoliko tweet-ova vezanih za neki događaj i prikazuje ih u čitljivom i lakom za pretragu formatu. Moments funkcija u Mac aplikaciji je definitivno plus jer je to jedna od najvećih promena koju je Twitter predstavio prošle godine u svom pokušaju da Twitter što bolje približi novim i starim korisnicima.

Twitter je predstavio i podršku za ankete i GIF pretragu. Sada će aplikacija, umesto prikazivanja ankete kao bilo kog tweet-a, ankete prikazivati zajedno sa odgovarajućom grafikom i mogućnošću da korisnik ima interakciju sa njima.

Ovo su već pomalo i zastarele funkcije, ali je lepo videti da Twitter ipa obraća pažnju na svoju, pomalo zaboravljenu, Mac aplikaciju. Unapređen Twitter Mac klijent možete već sada da preuzmete sa Apple App prodavnice.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR