todoist

Kompanija koja stoji iza jedne od najboljih i najpopularnijih aplikacija za povećanje produktivnosti Todoist je danas dodala novu funkciju: planer opremljen veštačkom inteligencijom.

Sada, kada treba da izaberete rok za izvršenje zadtaka, Todoist će analizirati nekoliko različitih faktora da bi Vam preporučio optimalan datum i vreme. Cilj ove funkcije je da pomogne korisnicima da izaberu i postave realne rokove.

Todoist aplikacija za mobilne uređaje i i za desktop računare je besplatna z apreuzimanje, dok Doist kompanija naplaćuje $29 godišnju pretplatu za pristupm premium funkcijama kao što su obaveštenja, posebni filteri i dodavanje fajlova zadacima. Smart Schedule, koji kompanija naziva AI funkcijom, će biti besplatan za sve bez obzira da li koriste besplatnu ili premium verziju servisa.

Da bi pomogao u adaptiranju Smart Schedule funkcije svakom korisniku, Todoist će analizirati korisnikova prethodna ponašanja, navike, trenutna opterećenja, koju vrstu zadataka obavljate radnim danima, koje zadatke obavljate samo vikendom. Na ovaj način će aplikacija predložiti najbolje vreme za izvršavanje zadatka. Todoist je dostupan za Android uređaje, uređaje koji rade na iOS platformi, Windows, Mac OS, kao web verzija i kao ekstenzija za popularne Internet pretraživače: Chrome, Firefox. 

IZVORTodoist
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR