toasteroid

Kreatori koji stoje iza novog gadgeta pod imenom Toasteroid žele da ljudi uživaju i dobiju više u svom jutarnjem tostu. Radi se o prvom pametnom tosteru, koji se kontroliše putem aplikacije za pametne uređaje, i štampa fotografije, poruke, podsetnike, pa i vremensku prognozu na Vaš tost.

Pametni toster je veoma jednostavan za korišćenje: ubacite parče hleba u njega, instalirajte aplikaciju na svoj mobilni uređaj kojii povežete putem Bluetooth-a sa tosterom, izaberite sliku i tostirajte.

Toasteroid je pripremio neke šablone koje možete da izaberete, možete sami da kreirate sliku, programirate toster da svako jutro štampa vremensku prognozu za taj dan ili podsetnik da platite račune, a sve to podešavate putem odgovarajuće iOS i Android aplikacije.  

Toasteroid je započeo svoju Kickstarter kampanju sa ciljem da prikupi $150000 da bi projekt uopšte krenuo u realizaciju. Za sada imaju skuplejno oko $24000, a do isteka kampanje je ostalo još 40 dana.

IZVORToasteroid
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR