Stilla Motion

Stilla Motion je novi instant sigurnosni sistem koji možete da nosite bilo gde da pođetei da ga koristite za zaštitu bilo čega što poželite, a Stilla je ove nedelje započeo i svoju Indiegogo kampanju.

Stilla Motion je lak za korišćenje, Bluetooth gadget malih dimenzija koji korisnici mogu da stave u svoju tašnu, novčanik, tašnu a računar itd. i čim se taj predmet pomeri, koisnik dobija obaveštenja na svom telefonu putem odgovarajuće aplikacije.  Obaveštenje odnosno upozorenje da je neko pomerio Vaš predmet može da bude zvuk, vibracija, fotografija. Stilla može da funkcioniše i kao standardni Bluetooth tragač i da Vam pomogne da pronađete neki predmet u kom se nalazi Stilla. Uprkos malim dimenzijama, uređaj ima jake i glasne zvučnike, bateriju koja traje godine dana i domet od 45 metara. 

Još jedna zanimljiv način za korišćenje Stilla gadgeta je to što možete da ga zakačite za vrata ili bicikli, pa možete da budete obavešteni svaki put kada neko uđe u Vašu kuću, prodavnicu ili neko pokuša da ukrade Vaš bicikli.

Stilla Motion se od ove nedelje nalazi na Indiegogo sajtu po ceni od $29. Cilj kompanije je bio da skupe $20000, a sada već imaju preko $42000 i to 23 dana pre završetka kampanje.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR