Sony GTK-XB5

Okupite društvo i organizujte žurku sa setom novih kul ozvučenja kompanije Sony. Sony GTK-XB5 iz serije zvučnih sistema velike snage će snažnim, moćnim zvukom, šarenom rasvetom i jednostavnim bežičnim povezivanjem transformisati vaš dom u muzički festival ili noćni klub.

Ovaj zvučnik su savršen za ljubitelje elektronske dens muzike, jer uz samo jedan dodir dajuemogućnost da još više pojačate bas, a koliko god glasno da slušate omiljenu numeru, zadržačete visok kvalitet zvuka i čuti svaki takt uz Sony DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) procesor koji unapređuje kvalitet kompresovanih fajlova. Za još više zabave, možete isprobati i prilagodljivo osvetljenje i zvučne efekte.

Zvučnik XB5 je najnoviji dodatak EXTRA BASS serije, kao „mlađi brat“ popularnog modela GTK-XB7. U pitanju je kompaktan uređaj sa dizajnom u jednoj kutiji koji je 20 odsto manji i lakši, pa je jednostavan za transport i korišćenje bilo vertikalno ili horizontalno, dok istovremeno pruža visoki zvučni pritisak i blistavo osvetljenje.

Linijsko svetlo menja boje u skladu sa ritmom muzike, dok fleš osvetljenje doprinosi autentičnoj klupskoj atmosferi. Uz atraktivne zvučnike u crnoj, crvenoj i plavoj boji, novi model dostupan je i u upadljivoj zelenoj boji. Uz pomoć aplikacije SongPal, zvučne efekte možete izabrati direktno sa pametnog telefona, a Bluetooth i One Touch NFC standardi uklanjaju potrebu za kablovima, iako je omogućeno i takvo povezivanje. Takođe, funkcija Stereo Pairing ostvaruje stereo zvuk, a povezivanjem sa još jednim XB5 zvučnikom uz funkciju Speaker Add, dobićete dvostruku zabavu sa istim odličnim kvalitetom zvuka.

Cena modela SONY GTK-XB5 biće približno €250, a  biće dostupan od oktobra 2016. godine.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR