sense with voice

Hello Inc. je debitovao 2014. sa svojim lepo dizajniranim gadgetom za praćenje spavanja. Tada je Sense putem Kickstarter kampanje prikupio čak $2.4 miliona. Kompanija je sada predstavila unapređenu verziju, Sense with Voice koji spolja izgleda isto kao i svoj prethodnik, ali je iznutra promenjen u svakom mogućem pogledu. Novi Sense sada omogućava glasovnu interakciju sa gadgetom, potrebno je samo da kažete “Okay Sense” izgovorite šta želite da uradi i on će to i da uradi.

Podsećanja radi, Sense se sastoji od sferičnog monitora i malog senzora koji se zakači na Vaš jastuk i detektuje Vaše kretanje tokom spavanja. Umesto dosadašenjg kontrolisanja putem aplikacije, sada možete da koristite glasovne komande za podešavanje alarma, puštanje muzike, proveravanje temperature i vlažnosti u prostoriji u kojoj spavate, kao i kvalitet vazduha, buku, UV svetlo, CO2, pritisak vazduha, isključite svetlo u sobi. 

Sense with Voice će biti dostupan po ceni od $149.

IZVORHello
PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR