IDEA Samsung

Kompanija Samsung Electronics je osvojila pet prestižnih IDSA (Industrial Designers Society of America) nagrada: jednu zlatnu, dve srebrne i dve bronzane nagrade. Pored pet nagrada, bitno je napomenuti se čak 21 drugi Samsung proizvod iz različitih kategorija – od kućnih aparata do štampača, našao u finalu.  

IDSA takmičenje predstavlja najuticajnije takmičenje takve vrste u Severnoj Americi , a Samsung je svake godine prepoznat kao kompanija koja razmišlja unapred i pruža proizvode inovativnog dizajna.

Ove godine, Samsung je dobio IDEA zlatnu medalju za Serif TV, uređaj koji je najviše poznat po svojoj mogućnosti da se uklopi u bilo koji životni prostor zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu i nerazmetljivim bojama i metrijalu.

Galaxy S6 Edge i Gear 360 kamera su dobili IDEA srebrne nagrade. Prvi telefon na svetu koji ima dual-edge ekran je pomerio granice u dizajnu i tehnološkim invovacijama, dok kompaktna i laka za korišćenje Gear 360 kamera pravi slike od 360 stepeni i pruža istinski bogato fotografsko iskustvo.

Gear S2 i portabilni SSD T3 su dobili IDEA bronzane nagrade. Kombinacija analognog i digitalnog na Gear S2 je zasluga njegovog UX dizajna što ga čini više ručnim satom nego pametnim uređajem. Ovo nije prvi put sa je Samsung dobio nagrade za dizajn S6 Edge i Gear S2 uređaja. 

SSD T3 je esterni disk, tankog i uglađenog dizajna veličine vizit kartice.

Pored pet nagrađenih proizvoda, dodatnih dvadeset i jedan proizvod su se našli u finalu: Family Hub Refrigerator sa Full HD ekranom osetljivim na dodir, 360 CST klima uređaj, 2016 Smart TV, MX3 A3 štampač.

OSTAVI KOMENTAR