Roost Smart Smoke Alarm

Roost Smart Smoke Alarm pojednostavljuje Vaš pametan dom i čuva vašu porodicu dajući Vam trenutna obaveštenja ako je Vaša porodica ili Vaš dom u opasnosti od dima, požara, ugljen-monoksida i ostalih curenja prirodnog gasa.  

Roost Smart Smoke Alarm je Wi-Fi uređaj, 4-u-1 ili 2-u-1 alarm za Vaš dom koji detektuje dim, požar, prirodni gas i ugljen monoksid. Dizajniran je tako da umesto sa glavnim panelima i centralama radi samo Roost aplikacijom za mobilne uređaje. Uređaj koristi osetljivu tehnlogiju za detekciju dima, koja po rečima kompanije, detektuje pretnje 87% brže od ostalih alarma.

Roost aplikacija šalje obaveštenja na Vaš telefon ako niste kod kuće, a možete da dodate i neke prijatelje ili članove porodice na Vašu listu pa će i oni dobijati obaveštenja ukoliko dođe do nekog hitnog slučaja. Aplikacija ima i istoriju aktivnosti, pa uvek možete da pratite kada se tačno alarm oglasio.

Pametni alarm stiže u dve verzije, a oba modela stižu sa Roost Smart baterijom koja traje i do 5 godina:

  • RSA-400 koji detektuje dim + požar + ugljen-monoksid – prirodni gas
  • RSA-200 za detekciju požara i dima.

Da bi instalirali alarm, potreban Vam je pametni telefon sa iOS 8 (ili novijim operativnim sistemom) ili Android 4.2 (ili novije), Wi-Fi mreža i 120V električna konekcija.

Cena RSA-400 alarma je $79.99, dok je RSA-200 dostupan za $59.99.

IZVORRoost
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na: