Robo 3D štampači

Robo, kompanija koja je poznata po visoko kvalitetnim 3D štampačima, je predstavila dva nova dodatka svojoj rastućoj liniji proizvoda: Robo C2 i Robo R2. Radi se o pametnim Wi-Fi 3D štampačima, sa Wi-Fi funkcijama i kojima je moguće upravljati putem Robo aplikacije. Kompanija je potpuno redizajnirala nove štampače da bi ispunila očekivanja potrošača i pružila inovativne funkcije kakve se i očekuju kod modernih i pametnih uređaja.

Kompanija se odlučila za Kickstarter kampanju da bi prikupila potrebna sredstva i predstavila nove proizvode svojim fanovima koji ih prate još od 2013. kada su imali svoju prvu Kickstarter kampanju.

Robo 3D štampači
Robo C2

Od kompaktnih dimenzija koje ima Robo C2, do visokih performanisi koje odlikuju Robo R2, ovi 3D štampači imaju i ugrađen Wi-Fi, veliku brzinu štampanja, značajne dimenzije štampanja, velike color touch ekrane, automatsko samo-ravnanje, detekciju nedostatka punjenja, integrisano sečenje modela.  Robo C2 je dizajniran tako da se uklopi u svaki prostor zahvaljujući malim dimenzijama, a opet pruži proizvod velikog kvaliteta. Robo R2 stiže sa većim dimenzijama štampanja, ugrađenom kamerom za monitoring štampanja na daljinu i mogućnošću štampanja dva materijala u isto vreme.

Robo 3D štampači
Robo R2

Sa novom Robo aplikacijom, korisnici mogu da imaju neograničenu interakciju sa oba štampača i brži proces svakog 3D štampanja bez ikakvog žrtvovanja preciznosti izrade. Aplikacija omogućava povezivanje sa štampačem i štampanje direktno sa telefona, monitoring procesa štampa, upravljanje sa više štampača odjednom, povezivanje sa cloud ponudom i pristup hiljadama 3D modela, kupovinu punjenja i pristup podršci 24/7.

Robo 3D štampači

Robo Smart 3D štampači imaju uglađen i čist dizajn sa malim vratima od pleksiglasa sa prednje strane koja štite svaki štampani projekat. Predmeti mogu da se štampaju od preko 30 različitih materijala, u nekoliko različitih boja od neutralnih do onih jarkih i sa različitim završnim obradama.

Oba štampača su dostupna sada za poručivanje sa putem Kickstarter kampanje: Robo C2 za $599 i Robo R2 za $1099.

OSTAVI KOMENTAR