intel security

Intel Security Battery Optimizer & Cleaner je Android aplikacija koja može da poboljša trajanje baterije Vašeg uređaja, kao i da obezbedi njegovo čišćenje i time podigne performanse na viši nivo. Intel Security – isti tim koji se nalazi iza McAfee Security – je napravio aplikaciju koja ubrzava telefon, čisti nepotrebne fajlove, briše junk fajlove i omogućava da uređaj glatko funkcioniše.

Intel SecurityBattery Optimizer & Cleaner se nalazi na Google Play prodavnici, besplatna je i lako se instalira. Jednom kada je korisnik pokrene, Intel Security je pripremio mali uvod u ono što korisnik može da očekuje od aplikacije. Nakon uvoda, korisnici imaju priliku da se upoznaju sa interfejsom aplikacije koji je jednostavan, nimalo komplikovan i nije pretrpan oglasima.

Aplikacija korisniku može da ponudi mnogo toga, a mnogi korisnici će biti oduševljeni sa funkcijom koja produžava trajanje baterije telefona. Ova funkcija daje nekoliko jednostavnih opcija: isključivanje sinhronizacije, smanjenje osvetljenja displeja, sprečavanje da određene aplikacije rade u pozadini….

intel security

Kada smo kod aplikacija, Intel Battery Optimizer & Cleaner može da pomogne tako što prikazuje koje aplikacije zauzimaju najviše memorija na uređaju, kao i da deinstalira ovakvu vrstu aplikacija.

Da bi bili sigurni da će korisnici redovo čistiti telefon, aplikacija ima i obaveštenja koja pokazuju da li je RAM opterećen, da li je ostalo malo mesta i da li je potrebno obrisati junk fajlove ili isključiti neke aplikacije. Naravno ova vrsta obaveštenja je opciona i ukoliko Vam nisu potreban možete da ih isključite u aplikaciji kroz Settings meni.

Sve u svemu, Intel Security je napravio poprilično pristojnu aplikaciju koja nije ništa revolucionarno u odnosu na druge aplikacije koje se nalaze u Google Play prodavnci, ali ipak iza nje stoji Intel. To mnogim korisnicima može da bude presudno kada se budu odlučivali za ovakvu vrstu aplikacije.

intel security

PREDNOSTI

  • Svakodnevna obaveštenja o stanju telefona.
  • Sva podešvanja o uštedi baterije se isključuju čim se uređaj ponovo priključi na napajanje.
  • Brz uvid u memoriju koju zauzimaju aplikacije i njihovo jednostavno deinstaliranje.
  • Baterija, RAM, interna memorija i DATA menadžment – sve u jednoj aplikaciji.

NEDOSTACI

  • Neke aplikacije za čišćenje mogu da pronađu više fajlova koje je potrebno obrisati.
PREGLED RECENZIJE
Brzina
9
Interfejs
9.5
Funkcije
10
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR