Pre par meseci tim iza odlične aplikacije Pushbullet je dodao opciju pomoću koje su korisnici mogli da odgovore na tekstualne poruke putem svog browser-a i Pushbullet ekstenzije. Jednom kada dobijete SMS na svom Android uređaju, iskočiće prozor dok ste u pretraživaču i možete da odgovorite na poruku. Sada je Pushbullet otišao korak dalje, i ažurirao svoju aplikaciju tako da možete da pošaljete SMS poruku u bilo kom trenutku, ne samo kao odgovor na primljenu poruku.

PROČITAJTE I: Pushbullet pojačan sa Universal Copy & Paste funkcijom

Da biste mogli da koristite ovu opciju, morate da imate instaliran Pushbullet na svom Android uređaju i u svom internet pretraživačnu na desktop računaru. Ulogujte se, izaberite SMS tab, ispišite poruku i pošaljite je. Tako jednostavno. Pushbullet nudi i autocomplete funkciju koja dok kuckate ime primaoca ili broj izvlači kontakte iz Vašeg imenika i daje predloge. Autocomplete možete uvek da onemogućite kroz podešavanja u Android aplikaciji.

PROČITAJTE I: Pushbullet – push notifications aplikacija za jednostavno i brzo deljenje fajlova između mobilnog telefona i računara

Novi update možete već sada da skinete sa Play Store.  

 

 

pushbullet2

pushbullet1

 

 
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR