prisma aplikacija

Prisma, aplikacija za uređivanja fotoggrafija koja koristi veštačku inteligenciju, je danas objavila da njihovi filteri stižu na Facebook Live. Video snimkci mogu biti napravljeni uz pomoć Prisma iOS aplikacije i samo na iPhone 6s i iPhone 7 telefonima.

Lansiranje ovih filtera stiže samo par sati nakon što je Facebook najavio da testira svoje nove AI filtere za Facebook Live video snimke.

Koristeći veštačku inteligenciju, Prisma aplikacija kreira fotografije i video snimke u stilu popularnih umetnka, od Pikasa do animiranih slika. Od svog lansiranja u Junu, aplikacija je preuzete više od 70 miliona puta i od običnog alata za uređivanje fotografija, postala je alat za uređivanje i vieo snimaka, Facebook Live snimaka, a uskoro se očekuje i podrška za GIFove. Zahavljujući konstantnom unapređenju i zanimljivim filterima, Prisma aplikacija je postala jedna od najpopularnijih u kategoriji medija i fotografije.

Za početak, Prisma je spremila 8 različitih filtera za primenu na Facebook Live video snimke, uključujući The Scream, Tokyo, Gothic i  Illegal Beauty.

IZVORPrisma
PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR