Photoshop Sketch

U Google Play prodavnici su se ove nedelje, pored Photoshop Fix, našle još dve nove Adobe aplikacije – Photoshop Sketch i Adobe Comp CCSveobuhvatne aplikacije imaju glavnu namenu da korisniku pomognu u skiciranje i grafičkom dizajnu.

Photoshop Sketch donosi sketchbook na Android. Pencils, pens, markers, erasers, thick acrylic, ink brush, soft pastel i watercolor paint brushes, sve su to alati u aplikaciji koja se više fokusira ne kreiranje nego na standardno uređivanje fotografija u Photoshop-u. Tu je još i 11 alata za podešavanje veličine, boje,  providnosti…Sve nacrti i lejeri se mogu poslati u Photoshop ili Illustrator.

Comp CC, sa druge strane, je alat za dizajniranje koncepta za web, mobilni pregled, štamapnje. Apliakcija je napravljena od nule baš za pametne telefone i tablete, sa ciljem da pojednostavi pravljenje lejera, organizovanje oblika, dodavanje teksta, grafika… Takođe podržava Typekit profesionalne fontove.  

Obe aplikacije su besplatne, ali Vam je potreban Adobe Creative Cloud nalog (koji je takođe besplatan) da biste mogli da ih isprobate.

IZVORAdobe
PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR