Photoshop Fix

Adobe je prošle godine predstavio jednostavan, a ipak snažan alat za retuširanje fotografija pod imenom Photoshop Fix. Aplikacija je bla dostupna isključivo za iOS, sve do sada kada i Android korisnici mogu da uređuju fotografija na svojim telefonima.

POGLEDAJTE I: FENOMENALNE i BESPLATNE PHOTOSHOP ALTERNATIVE

Photoshop Fix je novi photo editor koji se fokusiran na brze i jednostavne popravke na fotografijama. Tu je veliki broj osnovnih alata kao što su kontrast, defokus, zasićenost, ekspozicija, ali Fix nudi i neke unikatne opcija kao što su Liquify i Smooth koji omogućavaju promene na licu i telu koji se nalaze na fotografijama- Healing alat omogućava uklanjanje delova fotografije koji Vam se ne dopadaju. Interfejs radi lepo i aplikacija je kompatibilna sa Android 5.0 i novijim verzijama.

Photoshop Fix se integriše sa plaćenim Creative Cloud servisom, ali se ftografije mogu podeliti ili izvesti iz aplikacije i bez licence. Aplikacija ne traži da imate Adobe nalog, niti da se logujete sa svojim Facebook ili Google nalogom.

Ovo nije zamena za Photoshop, ali je aplikacija besplatna i zanimljivo je imati ovako nešto uvek pri ruci.

IZVORAdobe
PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR