Philips Hue

Philips Hue proširuje svoju liniju pametnih uređaja sa novim senzorom pokreta. Novi senzor i njegova funkcija su veoma jasni: kada prođete ispred senzora Hue svetla će se uključiti.  

Ovaj senzor se razlikuje od drugih sličnih na tržištu po tome što radi na baterije, pa možete da ga postavite bilo gde u kući bez potrebe za dodatnom instalacijom i možete uvek da ga pomerite na neko drugo mesto. Prema rečima Philips kompanije, uređaj treba da radi 2-3 godine sa dve AAA baterija.

Senzor je vrlo prilagodljiv i sva podešavanja mogu da se podese putem Philips Hue aplikacije. Možete da podesite da senzor ne reaguje ako je vreme za spavanje, podesite jačinu svetla koju želite da senzor uključi, podesite različite režime za dan i noć, koliko dugo da svetla budu uključena u prostoriji i kad svi izađu iz nje,  kao i samu osetljivost senzora. Senzor ima neka ograničenja, a to je da detektuje pokret na samo 5 metara od sebe.

Cena senzora je $39.95 i biće dostupan u Oktobru. 

Philips Hue
IZVORPhilips Hue
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR