kalendar

Korisnici Outlook aplikacije na iOS i Android platformi sada imaju nove načine za pregled bitnih podsetnika i događaja kroz kalendar koji se nalazi u Outlook-u. Microsoft je predstavio novu integraciju, koja omogućava korisnicima da kroz Outlook kalendar vide podsetnike iz drugih aplikacija: Wunderlist, Evernote i Facebook.

Za Evernote korisnike, podsetnici koje su dodali kroz aplikaciju će se sada prikazivati i u Outlook aplikaciji sa linkom koji vodi do beleške sa kojom su povezani. Ako korisnik stisne na link, automatski će im se otvoriti Evernote aplikacija i odgovarajuća beleška.

Wunderlist korisnici će videti svoje to-do zadatke sa odgovarajućim datumima i rokovima, zajedno sa linkovima koji vode do svakog zadatka. Koristeći integraciju, korisnici mogu da odaberu koja to-do lista će se prikazivati u Outlook aplikaciji, kao i boju to-do zadataka.

Facebook integracija donosi pregled rođendana Vaših prijatelja sa ove mreže, zajedno sa događajima na koje ste pozvani i na koje ste potvrdili Vaš dolazak. Klikom na Facebook događaj, korisnici mogu da promene njihov odgovor, vide mesto gde će događaj održati kao i opis događaja.

U najavi je podrška i za druge aplikacje, a neke od njih su i Skyše for Business i OneNote.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR