Onkyo NCP-302

CEDIA 2016 (Custom Electronic Design & Installation Association) je sajam koji se održava od 13. do 17 Septembra u Dalasu u SAD, a Onkyo je najavio koje će proizvode predstaviti posetiocima. Među njima se nalazi i potpuno novi NCP-302 wireless multi-room zvučnik.

Onkyo je još jedan brend koji ulazi na tržište bežičnih multi-room zvučnika koji su namenjeni za celu kuću. Njihov najnoviji uređaj NCP-302 podržava dve različite multi-room platforme: DTS, Inc. Play-Fi sistem i Blackfire Research FireConnect sistem.

NCP-302 ima ugrađen i Wi-Fi i Bluetooth, a tu je i podrška za najpoznatije servise za zabavu: Apple AirPlay, Google Cast, Spotify, Pandora i TIDAL. Podrška za Play-Fi, TIDAL i Google Cast će biti omogućena putem firmware update-a.

Onkyo NCP-302

Onkyo NCP-302 koristi dva 3.0-inčna vufera i 1.0-ončni tviter koji se nalaze u drvenom kućištu koje je dostupno u beloj ili crnoj finalnoj obradi. Play/pause, odabir input-a i kontrole jačine zvuka se nalaze na vrhu zvučnike. Mada, Onkyo ima i svoju odgovarajuće aplikacije za iOS i Android putem kojih je moguće upravljati zvučnikom. Ethernet i 3.5mm input omogućavaju konekcije putem žice i za povezivanje uređaja koji nemaju bežičnu konekciju.

Novi multi-room zvučnik će zvanično biti predstavljen sledeće nedelje na CEDIA Expo, a u pordaji se očekuje krajem ove godine.

PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR