OneNote Importer Tool

Microsoft je u Martu ove godine predstavio zgodni alat pod imenom OneNote Importer Tool koji omogućava nezadovoljnim Evernote korisnicima da jednostavno prebace sve svoje beleške u OneNote servis. Od tada je kompanija pomogla svojim korisnicima da prebace oko 71 milion strana iz Evernote aplikacije.

Danas je Microsoft otišao korak dalje u svojoj želji da svoj OneNote servis približi svima, pa su najavili da je Importer alat sada dostupna i za Mac uređaje.

Da bi koristili Importer Tool potrebna Vam je Mac OS X 10.11 El Capitan verzija ili novija verzija, kao i instalirana Evernote aplikacija na Vašem Mac računaru.

Evernote je u Junu uveo nekoliko ograničenja za one korisnike koji koriste Basic verziju, jedno od njih je sinhronizovanje beleški između samo dva uređaja. Takođe su povećali cene za one koji su do sada plaćali za Evernote..

Baš iz tih razloga, OneNote bi mogao da bude idealno rešenje za nezadovoljne Evernote korisnike, a Microsoft im definitivno pomoaže da se lakše odluče na prelazak na svoj to-do servis.

OSTAVI KOMENTAR