Pavilion Wave

Od kako se HP Inc. odvojio od HP Enterprise, kompanija je dosta rizikovala kada je dizajn njihovih uređaja u pitanju. Sada su predstavili veoma mali, svestran i veoma moćan Pavilion Wave računar koji će se naći u prodaji od 16. Septembra.  

Wave nije zvučnik, iako ga HP reklamira kao takvog. Wave je visoki  is tall trougaona prizma sa zakrivljenm ivicama i stranama, prekriven skoro od ivice do ivice sa vrno-belim platnom što dodatno potvrđuje da Wave zaista izgleda kao zvučnik.

HP Pavilion Wave

Računar ima veliki centralni zvučnik koji se na demo snimku čini veoma glasa. Dimenzije Pavilion Wave-a su 6.81 x 6.62 x 10.29 inča, dok korisnik može da bira konfiguraciju do šeste generacije Intel Core i7 procesora, do 1TB SSD ili do 2TB HDD, do 16GB DDR$ RAM, i opcioni sekondardni 128GB SSD. Korisnik može čak i da izabere AMD Radeon R9 M470 grafiku umesto integrisane Intel HD 530 grafike, za dodatno uživanje u korišćenju računara. Dodatne specifikacije uključuju Wireless: 802.11a/b/g/n/ac (1×1), Bluetooth 4.2 M.2, 3 x USB 3.0, jedan USB 3.1 Type-C, HDMI out, jedan DisplayPort, gigabit Ethernet.

Početna cena za Pavilion Wave je $529.99.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR