iPhone 7

Samo nekoliko dana nakon što su predstavili svoja dva najnovija telefona – iPhone 7 i iPhone 7 Plus, Apple je takođe obnovio svoj ponudu futrola sa novim modelima koji će odgovarati veličini novih uređaja.

Nove futrole su napravljene od obrađene kože koja stiže iz Evrope, pa je tako koža spolja mekana na dodir, a unutra se nalazi mikrofiber koji štiti novi iPhone. Za razliku od kožnih futrola za prethodne uređaje, gde su se korisnici žalili na nefleskibilnost kože kada su pritiskali power dugme, ovog puta je Apple dodao aluminijumske dugmiće na mesto gde se nalazi dugme za uključivanje/isključivanje uređaja i dugme za podešavanje jačine zvuka. Mali i praktični aluminijumski dugmići se slažu sa bojom futrole koja može da bude: plava, tamno plava, svetlo braon, tamno braon, tamno siva, crna i crvena.

Svaka futrola košta $45 za iPhone 7 model i %49 za iPhone 7 Plus. Apple je takođe predstavio i nove silikonske futorole za nove telefone, ali one stižu bez aluminijumskog dugmeta.

IZVORApple
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR