Netgear Orbi

Jedna od frustrirajućih situacija je definitivno kada niste u mogućnosti da se konektujete na svoju kućnu WiFi mrežu kada se nalazite na svega nekoliko metara od svog rutera. Netgear kompanija obećava da može da reši ovakvu situaciju sa svojim novim proizvodom pod imenom Orbi.

Orbi je prvi na svetu Tri-Band WiFi sistem i pruža pouzad, siguran i veoma brz WiFi u bilo kom delu kuće. Sastoji se od dva uređaja – glavnog rutera koji je uvek priključen na Vaš modem i sekundarnog uređaja koji je potrebno postavi na “centralno” mesto u kući. Na ovaj način pokriveno je oko 1220 m2.

Orbi sistem je dizajniran tako da može da se instalira vrlo lako jer je Netgear kreirao nekomlikovan i zasnovan na browser-u instalacioni program kom pristupate putem računara ili telefona.

Orbi podržava 802.11 ac WiFi do 3Gbps, a ruter i satelit stižu sa Gigabit ethernet portom  i USB 2.0 ulazom, 1 WAN + 3 LAN na ruteru i 4 LAN na sateliteu.

Cena za oba uređaja iznosiće $399 kada se komplet u Septembru nađe u prodaji. 

IZVORNetgear
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR