Netgear Arlo Pro

Jedan od najpopularnijih proizvoda iz smart home kategorije su sigurnosne kamere. Na tržištu postoji mnogo takvih kamera poznate još i pod imenom DIY kamere odnosno Do It Yourself (instaliraju je sami korisnici)..

Netgear Arlo je kamera koja je zajedno sa hub-omi predstavljena 2014. I bila je među prvima HD DIY kamerama i za spoljašnju i unutrašnju montažu, opremljena sa CR123 baterijama. Od tada su se pojavile mnoge nove spoljne kamere, ali samo je nekoliko uspelo da ponudi fleksibilnost koju pruža Arlo baterija.

Netgear je sada predstavio novi i poboljšan Arlo, bar kada su specifikacije u pitanju. Netgear Arlo Pro je $249 kamera koja stiže sa unapređenim funkcijama: brzo punjiva baterija, dvosmerni audio, pametna sirena, vodootpornost, ultra široko polje gledadnja od 130 stepeni i pruža instalaciju bez kablova gde baterija  nakon jednog punjenja može da izdrži i do nekoliko meseci.

Netgear Arlo Pro

Pored toga što je pogodna za spoljašnju montažu i “trpi” kišu i sneg, Netgear Alto ima i noćni režim i infrared senzor pokreta, pa tako kamera može da detektuje kada se neko nalazi blizu Vaše kuće ili kada se neki pomera u blizini kuće.

Kao i većina modernih kamera, i Arlo Pro je moguće pratiti preko pametnog telefona putem zvanične aplikacije.

IZVORArlo
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR