Udoq Docking Station

Udoq je novi univerzalni docking statiton dizajniran da napaja sve Vaše mobilne uređaje u isto vreme. Mnogi od nas imaju nekoliko mobilnih uređaja u kući koje je potrebno puniti svaki dan. Često se dešava da nemamo dovoljno utičnica za priključivanje, imamo nekoliko različitih kablova koji uvek nekako završe umršeni. Marcus Kuchler je dizajnirao odličan docking za napajanje više uređaja, različitih dimenzija i sa različitim operatvnim sistemima.

Udoq ima stilizovan dizajn u obliku cilindra, mat aluminijumsku završnu obradu, a deo gde naslanjate Vaše uređaje ima dve paralelne gumene trake koje sprečavaju da se Vaš uređaj izgrebe prilikom napajanja. Mobilni telefoni i tableti se mogu poređati vertikalno i potpuno su dostupni za korišćenje i dok stoje na napajanju.

Udoq Docking Station

Docking je dostupan u četiri različite dimenzije: 250mm, 400mm, 550mm i 700mm. Sve dimenzije imaju četiri preinstalirana konektora: 1 x Apple Lightning, 1 x Apple 30-pin, 1 x Micro USB 2.0 i 1 x USB-Type C 3.1. Uvek možete dodati dodatni konektor s tim da  najmanji docking podržava maksimalno četiri mobilna telefona ili iPad i iPhone, dok najveći docking može istovremeno da napaja jedan tablet, šest mobilnih telefona i iPod.
Udoq je započeo svoji Kickstarter kampanju. Cilj im je da prikupe $50000 da bi se ovaj projkat realizovao. Za sada imaju oko $17000 i još 24 dana do završetka kampanje. Cena za Udoq dok traje kampanja je: 50, 65, 80 i 89 eura.

IZVORUdoq
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR