Magnify for Instagram

Dodavanje hashtag-a na u Instagram postove je postalo još jednostavnije. Instagram nije kao druge društvene mreže gde morate da pazite na broj hashtag-ova u postu. Ovde ne možete da preterate – što više to bolje, ali i dalje treba da pazite da hashtag ima veze sa onim što se nalazi na fotografiji. Postoji dosta aplikacija koje pokušavaju da olakšaju proces sa ubacivanjem preporučenih hashtag-ova, ali i dalje je potrebno da se konstantno prebacujete između tih aplikacija i Instagram-a.

Tu uskače Magnify for Instagram aplikacija: ona koristi Android Accessibility funkcije da automatski kopira tekst kada Vi unesete specifičnu ključnu reč. Na primer, kada ubacujete fotografiju na Instagram, u opisu ukucajte “magnify_travel” i pritisnite razmak da  biste ubacili i do 30 hashtag-ova na temu “travel”.

Magnify for Instagram
Magnify for Instagram
Magnify for Instagram

Aplikacija nudi 20 kategorija: putovanja, moda, hrana, mačke, arhitektura, selfie, tehnologija, ljubav…ili možete da napravite svoju kategoriju i nju ubacite do 30 hashtag-ova po vašoj želji.

Magnify for Instagram ima lep dizajn, jednostavan, ne morate da ubacujete “#” za hashtag, UI ima dobre animacije, a tu je i nekoliko dodatnih funkcija za planiranje postova i njihovo ponovno deljenje.

Aplikacija nudi in-app nadogradnju na PRO verziju i verovatno ćete želeti da izdvojite dodatnih $4.99 jer besplatna verzija Magnify aplikacije ne dozvoljava podešavanje posebnih i jedinstvenih tagova, možete da koristite samo 7 od 20 ponuđenih katgorija (travel, fashion, nature, fitness, street, food, selfie) ograničeni ste na planiranje jednog posta na dan i ne  možete da koristite repost funkciju.

Magnify for Instagram je za sada dostupan samo za Android i možete da ga preuzmete sa Google Play prodavnice.

OSTAVI KOMENTAR