PicsArt Magic Video

Popularni photo editor PicsArt je predstavio novu aplikaciju za rad sa filmovima, Magic Video, koja koristi veštačku inteligenciju za primenu različitih efekata na filmove.

Sa ovom aplikacijom, koja koristi i filtere koji su inspirisani umetnošću, PicsArt je skočio daleko ispred Prisma aplikacije. Prisma koristi efekte koji fotografijama sa mobilnih uređaja daje umetnički izgled i izgled fotografijama sa platna. Tim iza ove aplikacije je najavio video sposobnosti, ali još uvek nisu predstavljene.

Magic Video omogućava korisnicima aplikacije da izaberu neki od deset razlličitih art filtera koje mogu da primene na film, a odlična stvar je što se filteri nalaze na samom telefonu pa nije potrebna internet konekcija da bi se filmovi uređivali. Pored korišćenja različitih video efekata, korisnik može da kombinuje video filtere sa alatima za prilagođavanje izgleda. PicsArt tvrdi da pored deset filtera, korisnik ima na raspolaganju dodatnih 3000 različitih alata da uređivanje.

Pored Magic Video aplikacije, PicsArt je ažurirao i svoju PicsArt aplikaciju sa Remix Me funkcijom. Fotografije koje su deo Remix Me programa su dostupne svima za uređivanje i tako se korisnici ohrabruju da uređuju i dele istu fotografiju i vide različite interpretacije iste fotografije.

Pored ovih novina, PicsArt je takođe objavio podatak da su dostigli 80 miliona aktivnih korisnika mesešno.
Magic Video i ažurirana PicsArt aplikacija su dostupne za sada samo za iOS korisnike, ali Android verzija Magic Video je u izradi, dok se update PicsArt aplikacije očekuje u nardenih nekoliko dana.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR