Logitech Pop Home Switch
Logitech Pop Home Switch

Sve više ljudi se odlučuje da svoju kuću pretvore u pametnu da bi na taj način olakšali svoj život i učinili ga udobnijim. Logitech ima novi uređaj pod imenom Pop Home Switch koji se dosta razlikuje od njihovog dosadašnjeg asortimana. Kompanija poznata poznata po univerzalnim daljinskim upravljačima pokriveni sa fizičkim dugimićima, displejom osetljivim na dodir i raznim opcijama za interakciju se sad ipak odlučla za jednostavnost i proizvod koji se oslanja samo na jedno jedino dugme.

Pop Home Switch je jednostavno dugme koje upravlja drugim proizvodima (LIFX, Phillips Hue, Lutron, INSTEON, Sonos, Smart Things…)  putem Bluetooth i Wi-Fi tehnologije. Prekidač nudi tri različite komande: jedan pritisak, dug pritisak i dupli pritisak i tako može da aktivira tri različita proizvoda. Na primer, sa jednim pritiskom možete da isključite ili uključite svetla u sobi; dupli pritisak će uključiti Vašu omiljenu Sonos radio stanicu; dugi pritsak može da uključi Logitech Harmony Hub. Svaku komandu prilagođavate sebi i svojoj kući i sve komande se podešavaju putem Pop aplikacije za mobilne uređaje.

Pop Home Switch može da koristi svako, bez nekog prethodnog IT znanja, i uređaj je dostupan u četiri različite boje i tako možete bolje da pratite koje dugme kontroliše koje akcije u kući. Logitech Pop Home Switch Starter Pack koji sadrži dva Pop dugmeta i Hub će imati cenu od $99, dok će se dodatno Pop dugme prodavati za $39.99.

OSTAVI KOMENTAR