linkedin

LinkedIn je dodao prvu veliku novinu na svoju platformu nakon što ih je kupila Microsoft kompanija u Junu. Društvena mreža za profesionalce će sada na početnom ekranu prikazivati kratke video snimke sa uticanjnim ljudima sa njihove mreže.

LinkedIn je odabrao oko 500 popularnih ljudi sa njjihove mreže – uglavnom generalne direktore i lidere – i snimio sa njima klipove u trajanju od oko 30 sekundi. Klipovi prikazuju odgovore na pitanja koja su im postavili drugi korisnici putem iPhone aplikacije. Pitanja i odogovori se odnose na najpopularnije profesionalne teme i vesti – poslovna kultura, radni prostor, edukacija, inovativnost…

Kada nekod od uticajnih korisnika, kog Vi pratite, postavi video, taj video će se odmah pojaviti na Vašoj početnoj strani. Zatim možete da pogledate i šta ostali korisnici kažu o toj temi ili da ostavite komentar.

Činjenica je da se skoro svaka društvena mreža upustila u prikazivanje video snimaka, pa je bilo i vreme da LinkedIn uradi nešto slično. Sa fokusom na izgradnju profesionalne mreže i sa velikom korisničkom bazom od 433 miliona korisnika, LinkedIn bi lako mogao da postane mesto za prikaz jedinstvenog sadržaja usmerenog na karijeru i produktivnost koji ne možete da pronađete ne drugom mestu. .

IZVORLinkedIn
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR