U junu 2014. , LinkedIn je najavio da pravi velike promene kada je u pitanju dizajn korisničkih profila i da će korisnici imati mogućnost postavljanja cover slike kao i na Facebook-u, Twitter-u i Google Plus-u.

Ova opcija je u prethodnih mesec dana bila dostupna samo za premium korisnike i bilo je najvaljeno da će ne-premium korisnici ovu opciju dobiti u narednim mesecima. Izgleda da je ova promena stigla brže nego što se očekivalo, jer od 17. Jula i ne-premium korisnici mogu da upload-uju svoju jedinstvenu cover sliku. 

Dimanzije LinkedIn cover slike treba da budu 1400 x 425, dok veličina mora da bude manja od 4MB. Da biste dodali cover sliku potrebno je da se ulogujete na svoj LinkedIn nalog, kliknete na Profile, zatim na sivo dugme Edit Profile koje se nalazi blizu Vaše profil slike. Kada ste u edit modu, videćete gde treba da se nalazi Vaša cover fotografija i imaćete opciju da postavite svoju. 

 

 

Izvor: The Social Media That

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR