LG OLED TV

OLED TV nisu prisutni jako dugo, ali LG Electronics je već uspeo da izgradi dobru reputacaju kada su OLED TV u pitanju. Svaki novi model koji predstave je bolji od prethodnog: prvo je tu bio 55-inčni model, zatim 65-inčni, a zatim su obećali i TV sa dijagonalnom od 77 inča. Što su obećali to su i ispunili – novi LG Signature OLED TV 77 je predstavljen na CEDIA 2016 sajumu u Dalasu.

Radi se o uređaju koji ima 4K Ultra HD rezoluciju, HDR, pametne funkcije i LG OLED tehnologiju koja nudi zadivljujuć kvalitet slike, savršenu crnu, žive i čiste boje, bogate detalje i sve to po ceni od $20000. Uz TV, kompanija nudi i LG Signature Concierge servis, jedan-na-jedan korisničku podršku i program.

Kao dodatak odličnom kvalitetu slike, novi LG Signature OLED TV je neverovatno tanak, koristi tehnologiju koju kompanija naziva Picture-on-Glass. TV panel je tanak samo 0.2 inča, a iza njega se nalazi providni stakleni panel.

Ogromni LG TV se očekuje sledećeg meseca.

 

IZVORPRNewswire
PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR