Yoga Book

Lenovo je danas predstavio Yoga Book, drugačiju verziju tableta koja je danas i privukla najviše pažnje na Lenovo štandu na IFA 2016 sajmu u Berlinu.

Novi Yoga Book ima, sada već, prepoznatljivu metalnu šarku koja je karakteristična za Yoga konvertabilne tablete i koja povetuje dva dea laptopa. Prvi deo je displej osetljiv na dodir, ali drugi deo je ono novo što je danas zaintrigiralo sve. Umesto tradicionalne tastature na drugom delu se nalazu ravna površina osetljiva na dodir koju pokreće Wacom. Umesto fizičkih tastera, videćete ravne konture tastera.

Lenovo YOga Book

Ako ne želite da koristite tastere osetljive na dodir, možete da h sklonite pritiskom na dugme i tada se površina pretvara u mesto za crtanje i skiciranje sa podrškom za stylus.

Novi Yoga Book stiže u dve verzije: jedna je sa Android Marshmallow operativnim sistemom za , a druga je sa Windows 10 OS za $549.

Obe verije stižu sa 10.1-inčnim Full HD 1920 x 1080 ekranom, 4GB RAM, 64GB nadogradive interne memorije, Intel Atom 5X procesorom, olovkom, LTE radiom i 8500mAh baterijom.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR