Leica M-P (Typ 240) Titan

Leica fotoaparati su dobro poznati po svom jedinstvenom dizajnu, fenomenalnom kvalitetu fotografija i, naravno, visokim cenama. Kompanija je takođe poznata i po svojim ograničenim serijama koje predstavi sa vremena na vreme. U proteklih pet godina Leica je predstavljala modele napravljene od titanijuma, a novi Leica M-P (Typ 240) je prvi uređaj ove serije koji je skoro ceo napravljen od titanijuma. 

Ovogodišnji Leica M-P predstavlja unapređenu verziju Leica M fotoaparata i stiže sa 2GB buffer memorije, safirno-kristalnoj LCD poklopcu i 24MP Full Frame CMOS senzorom. Uz svaki fotoaparat, Leica isporučuje i Summicron-M 28mm i Leica APO-Summicron-M 50mm objektiv koji ima titanijumsku završnu obradu da bi se lepo uklopio sa dizajnom fotoaparata.

Leica M-P (Typ 240) Titan se očekuje u prodaji u Oktobru 2016., kompanija je napravila samo 333 primerka, a cena tek treba da bude objavljena.

IZVORLeica
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR