Kuna

Kuna je nagrađivana, pametna Wi-Fi kamera ugrađena u elegantno svetlo za spoljnu upotrebu koja pomaže u sprečavanju provale u Vaš dom i prati sve aktivnosti oko Vaše kuće.

Bilo da ste kod kuće ili negde na odmoru, Kuna Vas redovno obaveštava šta se dešava ispred Vaše kuće putem live HD video strima, naprednih alarmnih obaveštenja i čuvanja snimaka na cloud-u.

Kuna ima pametnu tehnologiju za detektovanje koja počinje sa snimanjem aktivnosti 10 sekundi pre nego što se neki događaj desi, pa tako možete da posmatrate kada neko prilazi Vašoj kući umesto da samo vidite kada se neko nađe već ispred ulaznih vrata.

Dvosmerna komunikacija omogućava da putem mikrofona na svetlu  i Vašeg pametnog telefona komunicirate posetiocima ili kuririma. Putem telefona možete da uključite/isključite svetlo i uključite alarm.

Kuna sigurnosni sistem je dostupan u nekoliko različitih stilova i završnih obrada da bi se što više složiop sa stilom Vaše kuće: Craftsman – crni ili bronzani, Traditional – crni ili bronzani ili Contemporary – crni.

IZVORKuna
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR