pametni alarm

Kello je novi pametni alarm koji je započeo svoju Kickstarter kampanju, ali za razliku od ostalih sličnih gadgeta, Kello ima za cilj da reguliše Vaše navike spavanja, a ne da prati tačno trajanje spavanja.

Kello koristi naučno dokazane tehnike da bi Vam pomogao da obnovite svoje navike spavanja i da započnete novi dan na pravi način. Novi alarm se trudi da Vas odvikne od snooze dugmeta i tako Vam omogućava da samo nekoliko puta nedeljno stisnete snooze. A ako se desi da dostignete maksimum za korišćenje snooze-a, više nemate opciju za utišavanje već morate da ugasite pametni alarm u potpunosti. Kello možete da koristite za pokretanje ostalih Wi-Fi uređaja i da podesite da Vam se uključi svetlo u sobi kada ispunite kvotu za utišavanje alarma.

Uređaj pomaže da lepše zaspite koristeći tehnike disanja. Pametni alarm Vam pokazuje tehnike disanja koje treba da pratite, pušta relaksirajuću muziku, a čim zaspite, muzika se polao utišava dok se u potpunosti ne isključi. Dizajneri koji stoje iza Kello sata tvrde da Vam on pomaže da zaspite 2.5x brže. Kello je takođe moguće kontrolisati putem odgovarajuće aplikacije za iOS i Android. Uređaj se nalazi na Kickstarteru i sada je dostupan po ceni od $109.

PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR