Franz

Koliko puta na dan prelazite iz WhatsApp u Messenger, pa onda u Skype za poslovne razgovore? A ako koristite Slack i Hangoouts u kancelariji onda sigurno dobijate veliki broj obaveštenja koja mogu da preopterete i Vaš telefon i računar. Franz je nova aplikacija koja pokušava da reši upravo taj problem tako što je nekoliko chat servisa smestila u jednu aplikaciju.

Franz je desktop aplikacija koja podržava 14 različitih komunikacijskih servisa i organizuje ih u jednoj platformi. WhatsApp, Skype, Messenger, Telegram… skoro svi veći servisi su podržani. Međutim nije dostupan za telefone, još uvek.

Franz

Skoro sve aplikacije u Franz-u funkcinišu identično onako kako bi funkcionisale i individalno. Neke aplikacije ipak imaju mala ograničenja, Mark as unread kod Skype aplikacije ne radi, i video pozivi u Hangouts aplikaciji ne funkcionišu kroz Franz.

Servis je još uvek u beta fazi, besplatan je i što je najbitnije programeri aktivno rade na njemu i redovno ažuriraju aplikaciju sa novim i ispravljenim funkcijama.

Franz je dostupan za Mac, Windows i Linux operativne sisteme.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR