instapaper

Više ne morate da plaćate za Instapaper premium funkcije! Pinterest je ove godine kupio Instapaper aplikaciju i danas je objavio da su dosadašnje premium funkcije sada dostupne svima i to potpuno besplatno. Onim korisnicima koji su već platili za godišnju pretplatu će novac biti refundiran.

Instapaper aplikacija omogućava korisnicima da sačuvaju vesti/članke i da ih pročitaju kasnije. Do sada je uvek bila besplatna, ali svoje najbolje i najkorisnije funkcije kao što je neograničen broj beleški, text-to-speach čitanje, websajt bez oglasa, full-text pretraga za sve vesti su čuvane za pretplatnike. Pretplata je iznosila $2.99 mesečno ili $29.99 godišnje. Dok je aplikacija za čuvanje vesti bila samostalna, kompanija je zavisilia od pretplata i prikazvanja reklama. Ali sada kada su u vlasništvu Pinterest-a, očigledno mogu da priušte pretvaranje aplikacije u potpuno besplatno iskustvo za sve korisnike što može da šteti konkurentskoj aplikaciji Pocket koja naplaćuje $4.99 mesečno ili $44.99 godišnje za korišćenje svojih premium funkcija.

IZVORInstapaper
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR