instagram stories

Instagram je danas dodao tri nove funkcije u svoju Android aplikaciju koje čine Instagram Stories funkciju malo korisnijom. U kombinaciji, ove tri frunkcije predstavljaju i najveći update za Stories od njegovog predstavljanja u Avgustu. Kompanija koja je u vlasništvu Facebook-a je predstavila dodatke: Boomerang video snimke, mentions i linkove.

Pre godinu dana, Instagram je predstavio Boomerang, čudnu aplikaciju za kreiranje video snimaka u trajanju od jedne sekunde koje možete lako da delite sa Vašim prijateljima. Kada kreirate novi Instagram Stories, sada možete sa swipe pokretom da se prebacite u “Boomerang” režim koji se nalazi ispod dugmeta za snimanje i tada to podelite sa svojim Instagram prijateljima.

Mentions funkcija funkcioniše isto kao i kod komentara ili opisa posta. Ako Vas neko spomene u svojoj priči, dobićete obaveštenje ili lzahtev za odobrenje spominjanja ako se radi o Instagram korisniku kog Vi ne pratite.

I na kraju, samo nekoliko verifikovanih Instagram korisnika će dobiti mogućnost da ubace link u Instagram Stories, pa tako u dnu priče možete da vidite “See more” link ili sa swipe up pokretom možete da otvorite link unutar aplikacije.

Pored ovih zanimljivih promena, Instagram CEO Kevin Systrom je potvrdio da live streaming stiže na aplikaciju. Bilo je zaista samo pitanje vremena kada će Instagram da implementira prikaz live video snimaka. Systrom je za sada samo potvrdio da kompanija radi na ovoj funkciji, ali ne i kada će ona stići ni kako će funkcionisati.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR