instagram live video
instagram live video

Instagram je počeo sa uvođenjem novih funkcija koje će Snpachat i Facebook korisnicima biti veoma poznate. U svom poslednjem ažuriranju aplikacije, Instagram je dodao live video u Instagram Stories, kao i kratkotrajne fotografije i video snimke u direktnim porukama.

Kada ažurirate aplikaciju, moći ćete da nađete novu Instagram live video opciju sa swipe pokretom udesno dok se nalazite u Stories camera režimu. Vaši pratioci će dobiti obaveštenje kada prenosite neki video uživo, a stream može da traje i do 60 minuta. Kada je neko i prenosu uživo, ispod njegove profilne slike će stojati “live” oznaka.

Samo otvorite njihov story i tako ćete se pridružiti prenosu. Instagram live video snimci se takođe mogu naći u Explore delu aplikacije.

Ovo zvuči skoro identično Facebook Live funkciji koja se pojavila u Aprilu ove godine.

PROČITAJTE I: INSTAGRAM APLIKACIJA – od ideje na plaži do 500 miliona korisnika

Instagram je danas pozajmio još jednu funkciju od Snapchat aplikacije: kratkotrajne poruke. Kada pritsnete ikonu za novu poruku u gornjem desnom uglu aplikacije, bićete u mogućnosti da privatno pošaljete fotografiju ili video snimak Vašim pratiocima. Onog trenutka kada je poruka otvorena i pregledana, sadržaj poruke će nestati. Ovo je funkcija koja se pojavila sa Snapchat aplikacijom još 2011.

OSTAVI KOMENTAR