[dt_gap height=”32″ /]

Instagram Explore je dobio novi izgled. Sada u Instagram Explore ( koji omogućava korisnicima da pregledaju sadržaj drugih Instagram korisnika) imate prikaz i video kanala, pregled video snimaka i pretragu istih.

Kada otvorite Explore videćete “Videos You Might Like”, pregled najpopularnijih video snimaka. AKo želite nešto drugačije, uvek možete da pretražujete snimke na osnovu određenih interesovanja i tema. “Featured” kanali daju prikaz velikog broja video snimaka sortiranih oko određene teme, slično kao i YouTube kanali. Algoritam Instagram mreže će vremenom početi da prikazuje video sadržaj koji bi Vam se  mogao svideti, a sve na osnovu Vaših lajkova. Ukoliko vidite nešto što Vam se ne dopada otvorite “…” meni i izaberite “See Fewer Posts Like This”.

Instagram Explore i dalje funkcioniše kao pre, pokazuje najzanimljivije sadržaje, samo je sada veći akcenat na video snimcima jer Facebook očigledno želi da se takmiči sa popularnim video platformama ao što su Periscope i YouTube. Novi update je dostupan već danas ali samo u SAD, a Instagram obećava da update stiže veoma brzo i za ostale korisnike.

[dt_gap height=”32″ /]

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR