Instagram

Podrška za više naloga stiže na Instagram!

Nakon nekoliko meseci testiranja ove opcije na Android i iOS platformi, Instagram je i zvanično najavio da njihov najnoviji update aplikacije donosi podršku za više Instagram naloga. Sada će kompanije, brendovi ili uopšte korisnici moći da upravljaju sa čak 5 naloga putem aplikacije.

Proces je veoma jednostavan. Dodate novi nalog kroz meni za podešavanja, i jednom kada je to gotovo, samo kliknite na korisničko ime profila koji želite da koristite. Slika profila koju koristite na nekom od naloga će Vam uvek biti prikazana, tako da ne postoji opcija da se zabunite i da ne znate koji Instagram nalog koristite.  Tu je i podrška za push obaveštenja za sve povezane naloge, korisnici mogu i da se izloguju iz sa određenog naloga, a tu je i opcija da se odjednom izloguju sa svih naloga.

Instagram možda malo kasni sa podrškom za više naloga, ali ipak i ovo je pohvalno videti da se Facebook brine za korisnike koji koriste više naloga za komuniciranje sa svojom publikom. Ovu funkciju, Instagram je prvi put testirao na Android platformi u Novembru 2015., a tek nedavno na iOS. Od ove nedelje svi korisnici na svim platformama će moći da instaliraju 7.15 verziju aplikacije i imaju pristup novoj funkciji.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR