instagram

Početkom ove godine, Instagram je potvrdio da radi na razvijanju poslovnih profila na svojoj mreži, nešto slično kao Facebook Brand Page.

Pojavile su se screenshot-ovi na Later.Com  kako bi te poslovni profili mogli da izgledaju. Profili izgledaju skoro isto kao i obični profili, ali imaju tri najbitnija dodatka: kontakt dugme, lokaciju i kategoriju za bolju klasifikaciju biznisa. Kontakt dugme omogućava slanje emaila kompaniji, kao i mogućnost dobijanja tačne lokacije biznisa. Klikom na lokaciju prikazuje se mapa sa svim Instagram korisnicima koji imaju i niznis nalog. I na kraju, kategorizacija naloga da bi ostali korisnici odnosno klijenti mogli lakše da pronađu kompaniju ili prodavnicu koja ih zanima.

Biznis profili su za sada dostupni malom broju korisnika, funkcije se još uvek testiraju i nema tačnih informacija kada će, i da li će, ove funkcije postati dostupne svima.

 

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR