google kalendar

Google kalendar aplikacija je ažurirana na verziju 5.6.2 i sa njom stiže i dugoočekivani widget za mesečni pregled. Novi widget promenljive veličine obezbeđuje prikaz celog meseca i izgleda skoro identično mesečnom prikazu kalendara u samoj aplikaciji s tim da widget u gornjem desnom uglu ima male strelice za prelaz na 4 nedelje unapred ili unazad. Kompletan pregled meseca je u vek prikazan, ali količina informacija koje su vidljive zavisi od Vas odnosno od veličine samog widgeta.

Ako se odlučite za manji widget, dani koji imaju samo jednu stavku će biti lepo vidljivi, dok će dani sa više stavki u planeru prikazivati ikonicu u vidu tri tačke. Da bi videli šta se nalazi iza te tri tačke, morate da otvorite aplikaciju, sam widget to ne omogućava.

Radi se o veoma korisnom update-u, a ako Vam Google kalendar ne odgovara, progledajte neku od alternativa sa naše liste najboljih kalendara za Android uređaje.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR