Pixel

Najnovije glasine koje kruže sugerišu da IT gigant planira da ugasi svoju Nexus seriju, odnosno da je preimenuje. Novi telefoni će od sada nositi oznaku Pixel. Očekuje se da Google uskoro predstavi da nova modela pod oznakama Pixel i Pixel XL – Pixel bude uređaj sa 5.0-inčnim displejom, dok će Pixel XL imati displej dijagonale 5.5-inča.

Šta će se desiti sa Nexus brendom? Nexus uređaji su poznati kao telefoni sa čitim Google iskustvom, uvek prvi dobiju najnovija ažuriranja i bili su uzor ostalim proizvođačima – prošlogodišnji Nexus 6P koji je nastao u saradnji Google sa Huawei kompanijom je čak smatran i z ajedan od najboljih Androida iz 2015, pa čak i 2016 . Da li promena imena ukazuje da to više neće biti slučaj? Ili ovo znači da će od sada Google sam proizvoditi telefone, mada ne verujemo da se radi o tome, ili se na telefonima više neće videti koje proizvođač (LG, HTC, Huawei) već će samo stojati oznaka Pixel?

Sve je moguće. Šta Vi mislite o ovoj odluci Google kompanije?

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR