Google Plus

Novi update je stigao za Google+ aplikaciju za Android. Google+ 7.3 verzija ne dosnosi samo popravku mnogobrojnih bugova, već i poboljšanu funkcionalnost aplikacije, nekoliko novih funkcija i povratak jedne funkcije koju su svi tražili.

Najboljle kod nove Google+ verzije je povećanje brzine aplikacije što pomaže bržem surfovanju kada se aplikacija koristi dok je povezana na Wi-Fi mrežu. Korisnici su dobili mogućnost da filtriraju svoja obaveštenja. Sada možete da ih vidite sve odjednom, samo ne pročitane,a tu su i drugi filteri. Alati za uređivanje zajednica su takođe dodati, a konačno možete i da obrišete nekoliko stvari odjednom iz pregleda Vaše aktivnosti. Linija na vrhu koja je smetala dok ste prelazili kroz kolekcije ili zajednice? Sklonjena je. I na kraju, auto-popunjavanje prilikom pretrage je ponovo tu. Ova funkcija je bila privremeno ugašena jer su programeri utvrdili da je u njoj bio neki problemičić koji je uticao na korisnike dok su bili u Airplane režimu. Sada je to rešeno i autocomplete je opet prisutan.

Nova verzija je već na Google Play-u. Šta Vi mislite o ovom update-u? Ili uopšte o Google+ aplikaciji? Da li je koristite na svom Androidu?

OSTAVI KOMENTAR