Flic

Flic je pametno dugme koje omogućava interakciju između Vas i pametnih uređaja bez potrebe da svaki put vadite pametni telefon kada Vam je potrebno nešto.  Flic kontroliše nekoliko uređaja uz pomoć pritiska na dugme – gašenje svetla, uključivanje klime, puštanje filma, slanje SMS, ugasite alarm, pustite pesmu…sami konfigurišete akcije koje želite da dugme obavlja.

Flic je fizičko dugme prečnika 28mm koje se podešava putem aplikacije i tu birate koju akciju želite da dugme obavlja. Dugme se povezuje sa telefonom putem Bluetooth Low Energy, pa tako im domet oko 50 metara, a a zamenljiva baterija traje do 18 meseci. 

Flic je otporan na prašinu i vodu, ima jednu dugme koje može da ima tri okidača za tri različite akcije: jedan stisak, dupli stisak i ili duži stisak na dugme. Dostupan je u pet različčitih boja: crna, bela, tirkizna, zelena i žuta i ima mogućnost za preko čak 50 integracija i rad sa raznim aplikacijama i online servisima. Cena za ovaj mali pametni gadget je $34 i može da se naruči sa kompanijinog sajta.

IZVORFlic
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR